Adieu Huifkar aan de Keppelerdijk

3 juli 2020  het is zover, na een aantal maanden voorbereiding en de laatste weken heel druk met alles inpakken verlaten we vandaag ons vertrouwde gebouw met een lach en een traan aan de Keppelerdijk.

De afgelopen dagen hebben we met het hele team vele herinneringen opgehaald aan deze fijne vertrouwde locatie voor ons. We hebben heel veel mooie geweldige momenten beleefd, het laatste jaar ook verdrietige welke we als team op een mooie wijze  gedeeld hebben met elkaar.

Vanmiddag hebben we samen de voordeur gesloten en volgende week zal de gehele inhoud van de school naar het nieuwe gebouw verhuisd worden.

En met elkaar  gaan we nu samen als sterk team verder in het gebouw aan de Roessinghs bleekweg 35 in Enschede waar ook het onderwijscentrum het Roessingh zich bevindt.

Hieronder  nog een laatste foto impressie van ons geliefde gebouw tijdens het inpakken, en dan op naar een nieuwe start in ons nieuwe onderkomen waar wij hopelijk weer veel mooie momenten met elkaar mogen meemaken en waar al onze leerlingen zich hopelijk snel zich weer net zo thuis zullen voelen als aan de Keppelerdijk,

Fijne vakantie allemaal.