Afscheid van Thijs

Eindelijk was het dan zover afscheid nemen van Thijs Smit onze directeur die in december onze school verliet en nu directeur op de Liduinaschool in Lonneker is. Helaas ondanks het afscheid steeds uit te stellen en hopende op een mooi gezamenlijk afscheid met de hele school van Thijs hebben we uiteindelijk toch besloten om het in deze coronatijd met aanpassingen te doen, want nog langer uitstellen was toch ook niet gewenst.

Thijs ging om 9 uur alle groepen langs met een lekkere traktatie in de vorm van een Ajuu-paraplu lolly voor alle leerlingen. Op zijn beurt werd hij verrast door de kinderen met heel veel bloemen die alle leerlingen voor hem mee hadden genomen.

Hij vond het geweldig. Zoals je kunt zien op de foto ging hij met een winkelwagen vol bloemen naar huis.

Hij wist echter niet dat wij smiddags nog een verassing voor hem in petto hadden. Om 15.00 gingen wij met heel veel collega’s in auto’s en op de fiets een drive- thru doen met allemaal kado’s langs zijn huis. Heel hard toeterend kwamen we bij hem aan. Blij verrast nam hij alle kado’s aan met een groot schepnet.

Zo hebben wij Thijs vandaag toch nog weten te verrassen met een leuk aangepast afscheid. Hij bedankte iedereen na afloop voor de geweldige dag.

Wij gaan hem allemaal heel erg missen en wensen hem heel veel succes toe op de Liduinaschool met zijn nieuwe team.

Thijs wordt op het moment  vervangen door Hans Kieft (tevens directeur van het Meerik) totdat een nieuwe directeur Thijs definitief zal vervangen.

Hieronder een foto-impressie van het afscheid.