De Koningsspelen

Hoera eindelijk was het zover vrijdag12 april. ‘s Morgens voor schooltijd was er al hard gewerkt door het veelal in oranje gehulde team en alle stagiaires om alles gereed te maken voor de Koningsspelen. De grote oranje opblaasbal was nog een hele klus zoals je op de foto’s kunt zien. Meerdere sterke armen maken licht werk. (zelfs juf Susan op haar laatste werkdag op de Huifkar moest er aan geloven). Op het plein stonden  de muziek en de diverse spelletjes ook al klaar. Daarna kwamen alle leerlingen getooid in rood, wit, blauw of oranje de school in. We hebben er zin in,

Om 8.50 werd iedereen op het grote plein verzameld en deden we onder leiding van alle stagiaires die het goede voorbeeld gaven  gezamenlijk de passapas met bijbehorend liedje. Wat hadden de leerlingen allemaal goed geoefend met de juffen het was geweldig om te zien.

Daarna gingen we allemaal naar binnen en begonnen de diverse workshops in en rondom de school, zo was er binnen puzzelen met plaatjes van het koningshuis, nagellakken en schminken, je eigen kroon versieren, en cake versieren en daarna natuurlijk opeten. Buiten waren er diverse spelletjes, kegels omgooien, koningsblikken omwerpen en over gooien naar elkaar met de grote bal en nog veel meer.

 

Vanaf 12 uur werd elke groep getrakteerd op een heerlijke lunch waar we weer met z’n allen heerlijk van hebben gesmuld. Het was weer  een supergeslaagde Koningsdag op de Huifkar, tot volgend jaar.

Zie hieronder een foto-impressie van deze mooie dag.