Kerstavond 20 december

Op woensdag avond de 20e was het weer zover. Kerstavond op de Huifkar. Voor alle leerlingen een heerlijke belevenis. Overdag was de hal helemaal in kerstsfeer gereed gemaakt. Aan het eind van de middag toen het al donker werd waren de moeders van de Ouderraad al druk bezig met het voorbereiden van het kerstbuffet. Buiten werden de vuurkorven en de lichtjes op het plein aangestoken. En vanaf 16.40 kwamen de leerlingen binnen allemaal feestelijk aangekleed. Daarna kwamen ze met de begeleiding van de groep naar de hal en namen allemaal plaats aan de mooi gedekte tafels. Een buffet op mooie versierde kraampjes stond al op hen te wachten. Thijs heette iedereen welkom .

Hierna kwam de vader van Dani die van het bedrijf ( liftintermediair) waar hij werkt een mooie cheque had meegekregen met een sponsorbedrag van 2500 euro voor de Huifkar. Deze werd overhandigd aan Thijs. Van de cheque  gaan wij in het nieuwe jaar een mooi nieuw springkussen bestellen.

Toen kon het grote smullen beginnen. Alle leerlingen liepen met hun bordje langs het buffet en kozen uit wat zij lekker vonden. Menig leerling kwam nog wel een tweede keer langs en sommigen zelfs wel drie keer. Wat hebben we weer gesmuld. Na het diner was er een muzikaal intermezzo van Dani op de keyboard begeleid door Michiko en Gea.  Daarna werden er kerstliedjes gezongen door een aantal teamleden van de Huifkar ook  begeleid door Michiko onze muzieklerares. Hierna kwam het toetjesbuffet en was het weer smullen voor iedereen.

Vanaf 18.45 werden alle leerlingen weer door de pappa’s en mamma’s opgehaald. Moe en heerlijk voldaan van het heerlijke eten en de gezellige avond gingen onze leerlingen weer naar huis. Het was weer een zeer geslaagde kerstavond op de Huifkar. Met dank aan de kerstcommissie en de ouderraadmoeders en hulp parkeerwachters deze avond.

We kijken alweer uit naar volgend jaar!!

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 allemaal!!

 

Hieronder een foto impressie van de geweldige avond.