Sinterklaas

Het was weer een fantastisch weerzien met Sint en zijn 4 pieten op de Huifkar op 5 december. Zenuwachtig stonden wij voor de intocht met de gehele school buiten te wachten op Sinterklaas. Eerst kwamen daar de 4 pieten al huppelend aan. Ook zij waren blij onze leerlingen weer terug te zien na een jaar. En ja hoor daar kwam Sint weer met de prachtige koets met paarden aan op ons plein. We heten hem allemaal van harte welkom en Sint loopt een rondje op het plein en begroet alle leerlingen. Daarna met z’n allen naar de hal waar Thijs hem nogmaals namens alle leerlingen en het team van harte welkom heet. Sint was blij om weer op de Huifkar te zijn bij alle lieve kinderen.

Samen met Sint werden er mooie liedjes waaronder zelfs 1 met een geleerd dansje gedaan. Hierna gingen de leerlingen allemaal terug naar de eigen groep. Sint en zijn pieten kwamen daarna langs bij elke groep met natuurlijk kadootjes voor iedereen, en heel veel pepernoten voor iedereen.   Daarna was het alweer tijd om afscheid te nemen want de ochtend ging zo snel voorbij.

Gezamenlijk hebben we toen SI\int en de pieten hartelijk bedankt, en uitgezwaaid en heel graag tot volgend jaar ziens.

Hieronder volgt nog een foto impressie van de aankomst, de hal en het vertrek. Voor foto’s in de groepen zelf kunt u kijken in de Parro App van uw eigen kind, waar de leerkrachten foto’s van hun eigen groep in hebben gezet.