Sluiting school vanaf 16 december

En toen kwam op maandagavond 14 december het vreselijke nieuws dat de school opnieuw moest sluiten door het coronavirus. Weer moesten we over op afstandsonderwijs. We waren al zo ver met de voorbereidingen voor de kerstlunch die we vrijdag zouden doen op school.

Helaas kon deze kerstlunch niet doorgaan net zoals al zoveel leuke feesten dit jaar niet door konden gaan op school. Wat een teleurstelling voor iedereen. Vanaf woensdag mochten we niet meer naar school. Onze Ict juf Gea en meneer Wessel zijn toen hard aan het werk gegaan zodat jullie in ieder geval allemaal goed aan het werk kunnen via de Ipads of chroombooks.

Zo kwam er een eind aan dit kalenderjaar op de Huifkar. Met een heel ander gevoel gaan de leerlingen en ook zeker het team dit jaar de kerstdagen en de vakantie in.

Wij wensen alle leerlingen en hun ouders ondanks alle beperkingen door corona toch hele fijne feestdagen toe, en hopen we er met z’n allen een heel mooi, gezellig en gezond 2021 van te mogen maken.

Onze directeur Thijs Smit die ons per 1 januari officieel verlaat kon ook deze laatste week van niemand meer afscheid nemen. Gelukkig gaan we dit nog wel met z’n allen doen eind januari (29e). Daar volgt nog nieuws over.

Voor nu Blijf gezond en tot volgend jaar allemaal. We hopen dat we alle leerlingen op 18 januari weer mogen verwelkomen. Hier zult  u via de mail van school tegen die tijd bericht over krijgen.