skip to Main Content
053 - 4312148 dehuifkar@attendiz.nl

Groep SO 6-7

Leerkrachten

Miriam ter Elst

Karin Haverkotte

Onderwijsassistenten

Anouk Nijmeijer

Liesbeth Bouwmeester

Over groep SO 6-7

Hallo allemaal,

In ons gezellige lokaal gaan we er een spetterend schooljaar van maken in de so groep 6/7. 

Wij zijn: Janny, Elina, Doortje, Gijs, Kay, Liam, Hugo, Peter, Nikita, Gideon en George.  Ons lokaal is te vinden op de eerste verdieping en gezellig ingericht. Bij het raam werken we en bij de deur is de speelruimte. Hup, groepstafel aan de kant en bouwen maar.

Of uitgebreid koken in de huishoek. Gebraden kippetje, pizza of groene kool en ondertussen wordt de tafel gedekt met het dure servies. 

We hebben bij ons lokaal een voorruimte en daar kunnen we rustig werken maar nog veel leuker; je kunt er uit wel 2 kasten speelgoed kiezen en op de groepstafel die daar staat kun je met het Playmobil ziekenhuis spelen. Nu al 1 van de favorieten.  Gelukkig vinden onze juffen spelen heel belangrijk. Ze zeggen dat wij elkaar er heel goed door leren kennen, wij vinden het vooral leuk om te doen.

‘s Morgens krijgen we leesles en rekenles en werken we uit onze eigen blauwe map aan een weektaak. ‘s Middag werken we met Themakaarten, schrijven, muziek, Sova (sociale vaardigheden) en soms gaan we in groepjes lezen uit hetzelfde leesboekje . Als we aan de themakaarten werken, mogen we zelf een bak kiezen van het thema waar we dan aan werken. Je mag in je eentje werken als je dat fijn vindt maar ook samen. Je kunt dan gaan bouwen, muziek maken of juist de natuur in of creatief aan de slag. Het lijkt bijna niet meer op werken, juist omdat wij mogen kiezen. 

In onze groep hebben we 5 regels van de klas.  Daar proberen we ons allemaal aan te houden.  Die van het stilteteken vinden we allemaal heel belangrijk (psst we hebben een paar kletskousen in de klas maar die helpen we daar samen bij). Naast de regel we gebruiken het stilteteken en de stille vinger hebben we ook nog de regels :     iedereen hoort erbij

                  we blijven van elkaar en elkaars spullen af

                  we praten vriendelijk en 

                  als juf praat zijn leerlingen stil.   

En zoals op onze deur staat: een spetterend schooljaar doe je niet in je eentje  maar samen!

 

Groetjes van de so groep 6/7. 

Nieuws & Foto's uit groep SO 6-7

Back To Top
Zoeken