Hoera het is 5 december .

Alle kinderen en het team staan om 8.50 op het plein te popelen om onze lieve Sint en zijn eigen Pieten welkom te heten.

Er wordt uit volle borst meegezongen met alle bekende liedjes, en ja hoor daar zien we de pieten al aankomen. Huppelend komen ze met grote glimlach het plein op en zijn net zo blij de Huifkar kinderen weer te zien als dat de leerlingen dat zijn.

Vlak er na komt Sint in zijn mooie witte koets ook aan samen met zijn hoofdpiet. Thijs heet Sint welkom en samen maken ze een rondje over het plein om alle kinderen gedag te zeggen en zodat ze een hand kunnen schudden met Sint. De pieten huppelen vol plezier naar alle kinderen toe en delen heerlijke kruidnootjes uit. Hmm het smullen kan beginnen vandaag,

Binnen wordt Sint opnieuw welkom geheten in de Hal waar alle kinderen zijn verzameld. Gezamenlijk worden er liedjes gezongen en daarna wordt Thijs in de maling genomen met een fop kadootje van Piet. Gelukkig kan Thijs er hartelijk om lachen.

Daarna gaat Sint alle groepen apart langs en krijgen alle kinderen een leuk kadootje van Sint en Piet, en nog veel meer pepernoten en chocolademelk.

Om 11.45 is het alweer tijd voor Sint om te gaan hij is wat vermoeid van alle mooie indrukken van onze lieve leerlingen die hij vandaag heeft ervaren. De pieten vinden het ook jammer dat ze weer moeten gaan.

Onder luid gezang ” Dag Sinterklaasje” wordt Sint en alle Pieten uitgezwaaid door alle leerlingen en het team van de Huifkar

Tot volgend jaar maar weer. Wat was het weer een mooi feest.

Hierna hebben de kinderen vrij en gaan ze allemaal naar huis om daar met de familie Sinterklaas te vieren.

Hierna nog een foto impressie van de aankomst en het vertrek van de Sint en Pieten. Op Parro staan de foto’s van Sint per groep die in de groepen zelf zijn gemaakt. De buitenfoto’s zijn wat wazig dit kwam echter door de dikke mist die er deze ochtend was.