skip to Main Content
053 - 4312148 dehuifkar@attendiz.nl

Groep SO-3

Leerkrachten

Renate Beuting

Onderwijsassistenten

Saskia Scheffer

Chantal Holst

Over groep SO-3

Hallo allemaal,

8 kinderen zitten er in onze groep 7 jongens en 1 meisje. Onze juffen zijn: Renate, Saskia en Chantal. Iedere dag proberen we zelf onze jassen en tassen op te hangen en leggen we ons fruit, drinken en brood in de fruit en broodbak. Daarna is er de inloop met een puzzeltje.

Als iedereen binnen is zingen we een liedje en gaan we in de kring. Dan zingen we het goedemorgen lied en leren we de namen van de klasgenootjes en de juffen. Ook bekijken we welke dag het is vandaag en zingen we het weekliedje. We gebruiken ook picto’s waar op staat wat we allemaal gaan doen en welk kind welk taakje mag doen. Ook voor het weer buiten, als het regent of als de zon schijnt, als het lente, zomer, herfst of winter is, er is een picto voor, die we dan op het bord hangen.

Wij spelen en werken altijd rondom een thema. Met taal en lezen leren we letters en woordjes te lezen te spreken en te begrijpen. Met rekenen leren we de cijfers en verschillende begrippen zoals lang en kort, groot en klein, meer of minder. Ook knutselen we altijd rond een thema. Met taal, lezen en rekenen werken we in kleine groepjes op verschillende niveaus. Wij schrijven in schelpenzand en scheerschuim. Ook vormen we letters met klei.

Wij werken met constructiemateriaal en met ontwikkelingsmateriaal. Ook hebben we een huishoek die met de thema’s mee verandert zodat we daar fijn kunnen spelen en steeds opnieuw uitgedaagd worden.

Aan het met elkaar omgaan en regels in de klas en op school, besteden we extra aandacht tijdens leefstijl.

Groetjes van groep 1-2

Nieuws & Foto's uit groep SO-3

Back To Top
Zoeken