Culturele week 20-25 mei

Deze week hebben we weer een culturele week met als thema (onder ) WATER. Maandagochtend was de opening met de hele school in de hal. Leerkracht Renate deed het openingswoord en we zagen een filmpje met muziek over hoe belangrijk water is voor ons. Deze week staat geheel in het teken van water en gaan wij een aantal workshops doen waar we aan de hand van allerlei afvalmaterialen mooie knutselwerken gaan maken.

Van al deze mooie knutselwerkjes wordt donderdagmiddag in de hal een tentoonstelling gemaakt waarvoor de ouders vrijdagmiddag vanaf 13.45 hartelijk welkom zijn om alles te bekijken.

We gaan er weer een mooi  week van maken!! Foto’s volgen

Hieronder de impressie van alle mooie werkjes die deze week zijn gemaakt. Wat is er hard gewerkt. Vanmiddag (vrijdag) komen de ouders kijken vanmorgen hebben alle leerlingen de tentoonstelling bewonderd. Het is een prachtige tentoonstelling geworden waar iedereen onder leiding van onze cultuur coördinatoren Erna en Renate  heel hard aan gewerkt hebben. We hebben dan ook besloten dat de tentoonstelling volgende week ook nog in de hal blijft staan . Iedereen die nog wil langskomen om te kijken nodigen we van harte uit.

 Prachtig deze kunstwerken die alle leerlingen hebben gemaakt met de verfcentrifuge