Kerst

Op woensdagavond 19 december vierden we ons traditionele kerstdiner met alle leerlingen en het gehele team op de Huifkar. In verband met het groeiende aantal leerlingen werd het dit keer weer in 2 rondes verdeeld.

De school was overdag mooi versierd en kerstdiner gereed gemaakt,  door het team en met alle hulp van de stagiaires. Een heerlijk buffet werd bereid door de Ouderraad moeders en deze werd aangevuld met allerlei lekkers van de ouders bij beide rondes.

Het plein was mooi verlicht met een pad van lichtjes en aan de zijkanten gezellige vuurkorven. Iedereen was er klaar voor. De eerste groep kinderen kwam al enthousiast en mooi gekleed  binnen. Thijs heette alle leerlingen welkom en nodigde hen uit om per groep naar het buffet te komen. Wat hebben ze allemaal genoten van al het heerlijks.

Na het diner van de 2e ronde vond een muzikaal  intermezzo plaats van Juf Maja en Juf Gea met zang en gitaar. Bij het liedje Rudolph the rednose raindeer kwamen enkele leerlingen spontaan op het podium meezingen waarna er nog vele leerlingen volgden en het een onverwacht gezellige boel werd.

Het toetjes buffet werd ook door beide groepen gretig op aangevallen.

Daarna was het al weer tijd om naar huis te gaan. Moe maar voldaan en lekker vol gegeten gingen de kinderen met pappa en mamma mee die hen weer op kwam halen.

Hierna volgden nog 2 dagen naar school maar daarna begon toch echt de heerlijke kerstvakantie.

Het team wenst iedereen fijne feestdagen en een super goed 2019 toe.

Hieronder volgt nog een impressie van de kerstavond. De foto’s waar de leerlingen op staan kunt u zien via de Parro app van de groep waar uw zoon of dochter inzit.