Parro

Vorig jaar werd voor de ouders de App Klasbord geïntroduceerd. Hiermee kan er door de leerkracht met een inlog voor de ouders van de betreffende groep gecommuniceerd worden met foto’s en verhaaltjes van de werk- en bezigheden van de groep op uw smartphone.

Sinds dit nieuwe schooljaar werken wij nu met een nieuwe app genaamd Parro. Deze is rechtstreeks gekoppeld aan ons leerlingen administratie systeem. Dit maakt het veel makkelijker om ouders te koppelen aan Parro en alle gegevens zijn up tot date.

Vaak dagelijks zetten de leerkrachten van hun eigen groep hier foto’s en berichtjes op die van belang zijn voor u als ouders/verzorgers. Iedere ouder/verzorger die gekoppeld is via een link die u kan aanvragen bij de leerkracht kan alleen de foto’s en berichtjes zien van de groep waar uw zoon of dochter in zit. Ook kunt u een berichtje of vraag zelf aan de leerkracht stellen die dan ook alleen door haar ( en de duo collega’s van die groep) en u gezien wordt. U krijgt dan ook zelf weer bericht van haar terug.

Als u nog niet gekoppeld bent aan Parro en dit wel graag wil geef dit dan even door aan de leerkracht of aan de administratie zodat dit voor u geregeld kan worden.

We wensen u vooral veel leuke fotomomenten uit Parro toe.