Carnaval

Carnaval op De Huifkar

Vrijdag 9 februari, natuurlijk ook dit jaar weer een grootse viering van het carnaval op De Huifkar.

De kinderen keken er al weken naar uit. Alle groepen hadden weer een mooi thema bedacht en in samenwerking met Onderwijscentrum het Roessingh gingen we weer in optocht buiten een rondje on de school om te proberen de prijs in de wacht te slepen.  De jury bestond uit Jeroen en Hilke de directeuren van beide scholen.

Het was heel jammer dat het regende want precies toen de tocht om 10.00 begon regende het heel hard. Gelukkig gingen de kinderen vol goede moed en enthousiasme op pad. Gelukkig had de regen ook  heel veel ouders niet tegen gehouden om gezellig  te komen kijken naar de geweldige optocht. 

Uiteindelijk won een groep gevormd als mooie fruitmand van het OCR de 1e prijs, Onze Huifkargroepen B en C als Buurman en Buurman de 2e prijs en van de EMB afd van het OCR de paarse groep de 3e prijs als vrolijke zomergroep. De aanmoedingingsprijs kreeg groep 4/5 van juf Gea. 

De kinderen genoten deze dag van chips en een suikerspin. En om 12.30 kwam Prins Carnaval met zijn gevolg gezellig mee dansen in in de polonaise in de hal beneden met alle leerlingen. 

Het was ondanks de regen een geweldig mooie feestelijke dag op De Huifkar. Hieronder de foto impressie.

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X