skip to Main Content
053 - 4312148 dehuifkar@attendiz.nl

Groep A

Leerkracht

Veronique Holtkamp

Maureen Oude Luttikhuis

 

Onderwijsassistenten

Ineke Weterholt

Chantal Holst

 

Even voorstellen GROEP A.

Hallo allemaal,

De eerste drie weken zitten er alweer op op de nieuwe locatie van de Huifkar aan de Roessinghsbleekweg. De kinderen hebben de overgang naar het nieuwe gebouw prima doorstaan!!

In groep A zitten 11 kinderen; 4 jongens, Tomasz, Raven, Jordy en Capser en 7 meiden, Jeda, Puck, Lieke, Imke, Ivy, Liv en Bowi Mae. Dit zijn kinderen die net iets meer zorg en structuur nodig hebben dan in de reguliere groepen geboden wordt en zijn 6 t/m 11 jaar uit leerjaar 3,4,5,6,7 en 8

We splitsen de groep vaak op  (lees-reken-taalgroepjes) om alle kinderen zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau te kunnen laten groeien. Dit betekent ook regelmatig individuele aandacht of in tweetallen werken. Gelukkig kunnen we dit ook bewerkstelligen omdat we twee dagen in de week hulp hebben van Ellen en Mieke onze ABS-ers (Ambulante Begeleiding School) en 4 dagen in de week een stagiaire hebben van het R.O.C.

Tijdens de Gouden weken hebben we gewerkt aan groepsvorming; spelletjes, liedjes en knutselwerkjes. Daarnaast hebben we ook het dagelijkse ritme weer opgepakt.

De aankomende weken gaan we bezig met het thema: ‘Mijn sociale omgeving’ die we gebruiken middels onze methode ‘Fototaal’.

We zijn alweer volop aan het werk en vinden het heerlijk om weer in het ritme van school te zitten.

Veel groeten van groep A.

 

 

Nieuws & Foto's uit groep A

Back To Top
Zoeken