skip to Main Content
053 - 4312148 dehuifkar@attendiz.nl

Groep 4-5

Leerkrachten

Carlijn Westen

Miriam ter Elst

Onderwijsassistenten

Anouk Nijmeijer

OVER GROEP 4/5

 

Hallo,

Wij zijn Máté, Peter, George, Elina, Deniz, Liam, Daniel, Nikita, Nuri, Jay en Aiden. Wij zitten dit jaar samen in groep 4-5 en hebben drie juffen: Carlijn, Miriam en  Anouk. Wij hebben ook stagiaires in de klas, dit zijn Denise en Britt.

Elke ochtend bespreken wij de dag. Dan kijken wij welke activiteiten we die dag gaan doen, wat voor weer het is, wat de datum is en wie verantwoordelijk is voor welk klusje. De picto’s op het bord geven het dagritme aan.

Elke dag werken we in twee groepen aan de vakken lezen, taal en rekenen. Nadat we hard hebben gewerkt, spelen we met ontwikkelingsmateriaal en in de hoeken. Af en toe gaan we ook lekker extra buitenspelen.

We gymmen op dinsdag- en donderdagmiddag en op maandag zwemmen we. Dit wordt gegeven door Sandra. Naast gymmen en zwemmen, doen wij ook mee aan “The Daily Mile”. Elke dag proberen wij een aantal rondjes te rennen op het schoolplein, zodat we een “mile” gelopen hebben.

We leren op school ook om samen te spelen, samen te werken, elkaar te helpen en lief voor elkaar te zijn.

In onze klas hebben wij ook een thematafel behorend bij het thema uit de methode Fototaal. Hierop staat materiaal behorend bij het thema en er hangen foto’s met daarop de woorden waar wij mee bezig zijn afgebeeld. Naast de thematafel werken wij ook aan werkjes behorend bij het thema.

Dit schooljaar gaan we weer veel leren en plezier beleven!

Nieuws & Foto's uit groep 4-5

Back To Top
Zoeken