Groep 5

Leerkrachten

Mireille Bon en Carlijn Westen

Onderwijsassistenten

Adri Broen en Mirella Huijgen

Over groep 5

Hallo,

 

Wij zijn Roxanne, Iraya, Rafael, Aayaan, Nils, Jorn, Milan, Jesse, Fiep, en Anthony.    Wij zitten dit jaar samen in groep 5 en hebben vier juffen: juf Mireille, juf Carlijn, juf Adri en juf Mirella. Wij hebben ook een stagiaire in de klas, dit is juf Sharon. Daarnaast werken juf Erica en juf Stefanie bij ons in de klas als ambulant begeleider.

 

Elke ochtend bespreken wij de dag. Dan kijken wij welke activiteiten we die dag gaan doen, wat voor weer het is, wat de datum is en wie verantwoordelijk is voor welk klusje. De picto’s op het bord geven het dagritme aan.

 

Elke dag werken we in twee groepen aan de vakken lezen, taal en rekenen. Nadat we hard hebben gewerkt, spelen we met ontwikkelingsmateriaal en spelen we in de hoeken. Af en toe gaan we ook lekker extra buitenspelen.

 

We gymmen op dinsdagochtend en woensdagochtend en op donderdagochtend zwemmen we.

 

We leren op school ook om samen te spelen, samen te werken, elkaar te helpen en lief voor elkaar te zijn.

In onze klas hebben wij ook een thematafel behorend bij het thema uit de methode Fototaal. Hierop staat materiaal behorend bij het thema en er hangen foto’s met daarop de woorden waar wij mee bezig zijn afgebeeld. Naast de thematafel werken wij ook aan werkjes behorend bij het thema.

 

Dit schooljaar gaan we weer veel leren en plezier beleven!

Foto's

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X