Medezeggenschapsraad en Ouderraad

Medezeggenschapsraad

Het belangrijkste doel van medezeggenschap in de school is de mogelijkheid om mee te praten over beslissingen die de leerlingen, de ouders en/of de medewerkers aangaan. De MR heeft als taak om leerlingen, ouders en medewerkers te vertegenwoordigen in onze school. Op onze school bestaat de MR uit de volgende ouders:  Bas te Wierik, Tom  Voskuhler en Roy Deen. De medewerkers in onze MR zijn: Gea Beute, Ingeborg van Omme  en Ineke Weterholt.

Ouderraad

Naast de medezeggenschapsraad is er bij ons op school ook een ouderraad. De OR is een actieve groep ouders die ideeën heeft over het organiseren van vrijetijdsactiviteiten voor onze leerlingen. Dit kunnen activiteiten binnen of buiten de school zijn. De administratie van de school  zorgt voor het innen van de vrijwillige ouderbijdrage.

Heeft u interesse om mee te denken binnen de MR over de kwaliteit van ons onderwijs en over het beleid op onze school? Of bent u een enthousiaste ouder die zich graag wil inzetten voor de OR dan kunt u uw interesse kenbaar maken door het inventarisatieformulier in te vullen dat begin van het schooljaar meegegeven wordt aan uw kind.

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X