Groep C

Leerkrachten

Miranda Broekhuis en Karin Boers 

Onderwijsassistenten

Sonja Krukkert en Marjon de Groot 

Over groep C

Hallo allemaal, 

Wij zijn de sterren van groep C.
Een dag in groep C zou er als volgt uit kunnen zien: 

Als we op school komen, ruimen we eerst onze spullen op en klikken we onze naam aan op het digibord. Natuurlijk is er tijd voor een praatje met juf en daarna gaan we aan het werk met een bak, de iPad /Chromebook of een boekje.  

Om 9:00 uur gaan we allemaal aan de groepstafel zitten, zeggen we elkaar goedemorgen, kijken we wie er allemaal zijn en bespreken we of er nog bijzonderheden zijn. Daarna bespreken we de dagplanning. Vervolgens gaan we in kleine groepjes aan het werk met lezen/rekenen, junior Einstein of zelfstandig werken. Als de time timer gaat, wisselen we van activiteit. Als alle activiteiten aan bod zijn geweest, gaan we weer aan de groepstafel zitten voor een gezamenlijke activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een taalles zijn.  

Om 10:35 uur is het tijd om buiten te spelen en daarna eten we met z’n allen fruit aan de groepstafel en drinken wij wat. Vervolgens gaan we weer in kleine groepjes aan het werk. We krijgen nog een instructieles, maken ons werk in de werkhoek af of spelen een gezelschapsspelletje met leefstijl.  

Om 12.30 uur is het tijd om naar buiten te gaan en daarna eten we met z’n allen brood aan de groepstafel.  Na het brood eten is het weer tijd voor een gezamenlijke activiteit. Zo krijgen we op de vrijdag Engelse les. Elke dag sluiten we aan de groepstafel af. We lezen een boek voor en kijken vast vooruit naar de volgende dag.  

 

Groetjes van Sonja, Marjon, Miranda en Karin 

Foto's

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X