skip to Main Content
053 - 4312148 dehuifkar@attendiz.nl

Groep C

Leerkracht

Carlijn Westen

 

Onderwijsassistenten

Sonja Krukkert

Marjon de Groot

Hallo allemaal,

Wij zijn Sercan, Michelle, Sherbl, Tygo, Elyah en Ferron. Wij zitten dit jaar in groep C en hebben drie  juffen:  Carlijn, Sonja en Marjon. Wij hebben ook een stagiaire in de klas, haar naam is Nienke. Daarnaast werken er ook twee ambulant begeleiders in onze groep, namelijk Anky en Katja.

De C groep is een klas met leerlingen van 10 tot 12 jaar die meer structuur, kleinschaligheid en intensievere begeleiding nodig hebben dan in de reguliere groepen geboden kan worden.

Voor al deze leerlingen is de problematiek zó bepalend dat de leerling zijn/ haar ontwikkelingsmogelijkheden (nog) onvoldoende kan benutten binnen de reguliere ZMLK-groepen. Deze leerlingen hebben behoefte aan intensievere, meer individuele begeleiding en een aangepaste omgeving gedurende de gehele dag.

Waar mogelijk, is het uiteindelijke doel om leerlingen (gedeeltelijk) terug te laten stromen naar een reguliere groep. Alle leerlingen hebben hun eigen werkplek en we lunchen aan de groepstafel. Er wordt op individuele basis en in kleine werkgroepjes aan de verschillende ontwikkelingsgebieden gewerkt. Daarnaast zijn er ook activiteiten die klassikaal plaatsvinden.

Dit schooljaar gaan we weer veel leren en plezier beleven!

 

 

Nieuws & Foto's uit groep C

Back To Top
Zoeken