Ouderbijdrage

De ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage. Van deze inkomsten kunnen wij activiteiten organiseren voor onze leerlingen die niet door het Ministerie worden vergoed. Deze extraatjes kunnen wij onze leerlingen bieden, doordat zoveel ouders de ouderbijdrage betalen! De ouderbijdrage voor het schooljaar 2023/2024  is vastgesteld op € 40,-. Uit de ouderbijdrage worden alle feesten, en thema avonden,  gefinancierd en wordt er een bijdrage gedaan aan de kosten van onze schoolbus. Bij aanvang van het schooljaar krijgt u een overeenkomst van ons. U kunt dan zelf besluiten of u deze invult en zodoende uw bijdrage wilt leveren.

Naast de ouderbijdrage wordt een aparte bijdrage aan de ouders gevraagd voor de paaskermis welke in april plaatsvindt. Het bedrag hiervoor wordt jaarlijks door de organiserende instantie vastgesteld.

De bovenbouw groepen gaan op schoolkamp. De ouderbijdrage voor dit meerdaagse kamp is bij de start van het nieuwe schooljaar nog niet bekend.

Niet draagkrachtige ouders uit Enschede of Oldenzaal kunnen voor zowel het schoolkamp als voor alle andere schoolreisjes van de leerlingen een bijdrage aanvragen bij de Stichting Leergeld. Voor meer informatie om dit aan te vragen kunt u contact opnemen met de administratie van onze school.

Meer weten over onze school?

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X