Carnaval

 17 februari carnavalsfeest!

Eindelijk was het dan zover…. de optocht die eerder alleen door het OCR gehouden werd, deden we nu gezamenlijk! Iedereen was heel druk geweest met de voorbereiding voor de optocht. Zelfs karren, rolstoelen en  fietsen waren prachtig versierd! Alle groepen gingen vol enthousiasme om 10.00 uur naar buiten. De meeste groepen waren verkleed naar een thema die op de foto’s goed terug te zien zijn. 

Er waren 3 prijzen te winnen voor de mooist verklede/versierde groep. De opkomst van de ouders was heel groot en ook het weer zat gelukkig mee! De route was rondom school en het revalidatiecentrum, onder begeleiding van carnavalskrakers. Toen alle groepen weer terug waren, ging de jury, bestaande uit directeur Jeroen van De Huifkar, directeur Hilke van het OCR en  adjunct directeur Joke van het OCR, in beraad. De tweede en derde prijs waren voor 2 groepen van het OCR, de eerste prijs werd gewonnen door de “Peppie en Kokkiegroep” 3/4 van De Huifkar. Alle drie ontvingen een mooie beker!

Om 13.00 uur werd de disco ingeleid door Jeroen. De carnavalsprins van Hengelo en zijn gevolg kwamen het feest opleuken en kregen een oorkonde omgehangen van Jeroen. Alle kinderen gingen los op de polonaise. Aan het eind van de dag konden we allemaal terug kijken op een zeer geslaagd feest!  Wat hebben we er weer allemaal van genoten,

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X