De Huifkar naar het kerstcircus

Kerstcircus donderdag 22 december

Het is bijna zover! Donderdag 22 december gaan de leerlingen van Onderwijscentrum Het Roessingh, De Huifkar en De Meander naar het Kerstcircus in het Volkspark in Enschede. De leerlingen gaan onder andere genieten van acrobatiek, magie, jongleren, een lasershow en natuurlijk olifant Bubbels en clown Marco Mariani.

Voor kinderen op het  Onderwijscentrum Het Roessingh, De Huifkar en De Meander is het vaak moeilijker om deel te nemen aan culturele uitstapjes. Dankzij de steun van Stichting Hulpfonds Roessingh die dit prachtige project financieel mogelijk maakt, is het toch gelukt!

Stichting Hulpfonds Roessingh biedt financiële ondersteuning aan projecten en activiteiten die bijdragen aan het welbevinden van (ex-)patiënten van Revalidatiecentrum Roessingh en (oud-)leerlingen van Onderwijscentrum Het Roessingh. De projecten en activiteiten kunnen een breed terrein bestrijken: cultuur, educatie, kunst, sport, ontspanning en zorg en welzijn. Stichting Hulpfonds Roessingh ondersteunt ook onderzoeken die van toegevoegde waarde zijn voor de revalidatie van patiënten en de ontwikkeling van kinderen in het speciaal onderwijs.

Voor een kleine groep leerlingen die niet mee kan naar het circus vanwege de vele prikkels, is op school een echte clown uitgenodigd die een aangepaste voorstelling geeft en inspeelt op de gevoelens en belevingswereld van deze leerlingen.

We zijn Stichting Hulpfonds Roessingh heel dankbaar dat de leerlingen dankzij hun bijdrage een fantastische belevenis zullen hebben.

 

Foto’s volgen spoedig

H2 Titel

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X