Jubileumweek Huifkar

Hoera eindelijk is het zover de feestweek van De Huifkar.

Jubileum Huifkar 75 jaar

Huifkar 75 jaar Feestweek

Eindelijk was het zover onze jubileumweek van 30 mei tm 2 juni, De Huifkar voorheen De Herderscheeschool bestaat 75 jaar.

We vieren het deze week groots en het thema is circus.  De dinsdag startte met het uitdelen van armbandjes met het logo van de Huifkar aan alle leerlingen. Voor het team was er een feestelijke taart.

Daarna ging Tessa van Totaaltheater met alle groepen aan de slag voor de circusvoorstelling van vanmiddag voor alle ouders.

s Middags waren alle leerlingen zenuwachtig en Jeroen als circusdirecteur opende het feest en de voorstelling voor een zaal vol enthousiaste ouders. 

Eerst werd het Huifkarlied gezongen door alle leerlingen en daarna begon de voorstelling. Wat deden alle groepen het geweldig. 

De woensdag en de donderdag stond er een echte Huifkar met paarden voor de school die met alle groepen een leuke rit ging maken. Onderweg wat  lekkers te drinken en een zakje chips. 

Donderdagavond was er de reunie-avond voor oud collegae en leerlingen. We hadden al weken heel veel aanmeldingen gekregen en op deze avond kwamen er dan ook 160 mensen naar school. Iedereen was zo enthousiast om elkaar weer te zien en te spreken.

Het was vooral een genot om te zien hoe blij onze oud leerlingen waren om herinneringen op te halen met elkaar maar ook met hun oud leerkrachten. Ook was er een mooi museum ingericht met allemaal oude foto’s en artikelen over de afgelopen 75 jaar van De Huifkar.

Ook de oud directeuren Ronald, Wilma en Thijs feliciteerden de Huifkar en vertelden herinneringen  op het podium. 

Onze bestuurder Paul Overakker feliciteerde Jeroen met ons 75 jarig jubileum met een mooie attentie voor het Team.

Op vrijdag kregen de leerlingen s morgens nog een koek om als clown te versieren en tussen de middag was er een echte ijscokar Maya’s ijsfiets die alle leerlingen en het team een ijsje uitdeelde. Vrijdagochtend stond er een mooi artikel in de Tubantia over ons jubileum.

En helaas aan alle mooie dingen komt  ook weer een eind.  Jeroen de circusdirecteur nam met een high five ten slotte afscheid van de leerlingen na een geweldig leuke feestweek.

Hieronder een foto impressie van een geweldige week

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X