Kerstviering op De Huifkar

Vrijdag 22 december, ja eindelijk het mag weer na 2 jaar met kerstmis in lock down te hebben gezeten mochten we eindelijk weer echt kerstmis vieren met onze leerlingen.

De hal was al 2 weken in kerstsfeer aangekleed. En in deze 2 weken werd er door de kerstcommissie van alles voorbereid.

Ouders werd gevraagd iets lekkers te maken voor de kerstlunch, lunchtafels, kleden, rechauds,  servetten  etc werden geregeld en boodschappen werden gedaan.

Nadat alle kinderen binnen waren was er een kerstopening om 9.00  met alle kinderen in de hal  door een kerstkoor  onder leiding van Michiko, bestaand uit diverse leerkrachten en assistentes. De kinderen zongen allen mee met de kerstliedjes.

Hierna gingen de groepen terug naar de klassen om een leuk kerstprogramma in de eigen groep  te doen.

De Ouderraad moeders gingen vanaf 10.00 druk aan de slag om de 3 grote buffettafels waar al allerlei lekkers van de ouders op stonden aan te vullen met nog meer lekkere warme hapjes van poffertjes tot gehaktballen en  knakworsten.

En om 12.00 was het zover alle buffettafels waren gereed om op aan te vallen.

En wat zag het er allemaal lekker uit en wat hebben alle kinderen en het team heerlijk gesmuld van alle lekkernijen.

Alle leerlingen gingen wel 2 of 3 keer naar het buffet want er was zoveel keus met aan het eind nog de toetjes. 

Om 14.15 gingen alle leerlingen met een kerstattentie en voldaan van alle heerlijkheden naar huis om heerlijk te gaan genieten van de kerstvakantie.

We bedanken alle ouders voor al het lekkers en met name de  Ouderraad moeders die weer heel erg hun best hebben gedaan om er een mooie kerstlunch van te maken. 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een fijne kerstvakantie toe en op naar een mooi nieuwjaar met z’n allen. 

Natuurlijk hieronder een foto impressie van de mooie kerstviering (juf Caroline is altijd erg enthousiast met de kerstversiering in haar kapsel) 

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X