Kerstviering op De Huifkar

Als Sint vertrokken is dan willen we het op de Huifkar altijd weer gezellig maken voor de warme kersttijd

We hadden de hal nog maar net ingericht en de kerstbomen werden pas tevoorschijn gehaald in de klassen toen helaas weer het bericht net als vorig jaar van de regering kwam dat de school weer in lock down zou gaan en wel per 18 december.
Snel werden onze kerstplannen voor de school aangepast wat heel jammer was. Op de 24e zou er een leuk uitje zijn voor de hele school en het OCR en ons traditionele kerstdiner op De Huifkar kon ook niet doorgaan op woensdag 22 december.
Toch wilden we voor onze kinderen er nog een leuke kerstmiddag met een lunch van maken en besloten dit dan op de laatste vrijdag de 17e te doen voor dat de school weer dicht moest. Ook was er al lange tijd gerepeteerd door de leerlingen van groep 4/5 van juf Miriam en groep 6/7 van meester Wessel voor de musical De laatste kerstboom welke helaas niet live gespeeld kon worden maar van te voren op video was opgenomen en alle leerlingen deze laatste ochtend in de eigen groepen konden zien. Geweldig was deze musical.
Ook was deze laatste vrijdag het afscheid van onze logopediste Loes ten Els, die vele jaren op onze school een groot aantal van onze leerlingen individuele logopedie heeft gegeven. We vinden het heel jammer dat Loes ons verlaat. Gelukkig kunnen we haar nog vaak zien want ze gaat 1 deur verder werken bij de logopedie afdeling van het Revalidatie centrum naast ons gebouw.
Hieronder een foto impressie: van de kerstversieringen en de kerstlunch in de groepen.

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X