Nieuwe Directeur Jeroen Hendriks

Deze dinsdag 6 april kwam het onderstaande goede nieuws van onze bestuur.

Vanwege het vertrek van Thijs Smit per 1 januari 2021 zijn we de afgelopen tijd op zoek gegaan naar een goede invulling van de functie van een directeur voor De Huifkar. De  wervings- en selectieprocedure heeft geresulteerd in de benoeming van Jeroen Hendriks in deze functie, met ingang van 1 mei 2021.

Zowel de advies- als selectiecommissie, met vertegenwoordiging van collega’s en MR-leden van De Huifkar, waren unaniem positief in de beoordeling van Jeroen. Jeroen heeft veel ervaring in het speciaal onderwijs in verschillende rollen, ook als leidinggevende. Hij beschikt over de kennis, ervaring en competenties om leiding te geven aan de uitdagingen en kansen waar De Huifkar voor staat. Hij kan daarbij bouwen op de goede stappen die De Huifkar heeft gezet onder leiding van Thijs. Jeroen werkt op dit moment voor BMC, een adviesbureau, en voert opdrachten uit voor schoolbesturen in het land. Jeroen is woonachtig in Apeldoorn maar wil graag terug naar Twente waar hij is opgegroeid.

Ik ben blij met de benoeming van Jeroen.  Jeroen is enthousiast, overtuigend, gericht op samenwerking, heeft visie en is ambitieus om te blijven zorgen voor goed onderwijs aan de ZMLK-doelgroep. Hij beschikt over een professionele instelling en spreekt de onderwijstaal. Ik verwacht ook dat hij een goede bijdrage kan leveren aan de koers die we met Attendiz zijn ingeslagen.

Paul Overakker
Bestuurder

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X