Onthulling De Huifkar op de gevel

Maandag 6 september 2021, na een jaar uitstel door corona werd eindelijk de Huifkar door de onthulling van onze naam op de voorgevel van ons schoolgebouw, officieel geopend

Deze dag werd natuurlijk groots gevierd. Met een mooie ballonnenboog voor de ingang, alle leerlingen met een mooie oranje pet met het nieuwe logo van De Huifkar heette Jeroen onze nieuwe directeur alle kinderen welkom en begonnen zij met het aftellen van 10 naar naar 0, waarna de officiële onthulling en opening van De Huifkar met een knal van confetti kanonnen een feit was.

Alle leerlingen het team en alle andere aanwezigen dansten en zongen vrolijk met elkaar op het mooie koningsdag lied, de Passer pas. Mooi om te zien hoe al onze kinderen hier van genoten.

Daarna gingen een paar leerlingen nog op de foto met onze schoolbus waar ook het nieuwe logo opstaat en beelden dit te samen met Jeroen uit voor de bus.

De leerlingen genoten daarna nog van een lekker ijsje en voor het team van De Huifkar en van het OCR was er heerlijke taart met onze nieuwe logo voor bij de koffie.

Hierbij nog de link naar het artikel dat over de onthulling gaat dat in de Huis aan Huis krant van Enschede stond

https://www.huisaanhuisenschede.nl/nieuws/algemeen/87952/kleurrijk-nieuw-logo-voor-de-huifkar

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X