Sinterklaas

5 december, Sinterklaas op De Huifkar

 

Wat waren de kinderen weer zenuwachtig. Al 2 weken hadden we er allemaal naar toegeleefd op school. De school was versierd, verschillende knutselwerkjes gemaakt voor de Sint en de schoentjes al eens gezet en gevuld gekregen en de rommelpieten waren ook al eens langs geweest in school vorige week.

Eindelijk was het 5 december. Om iets over 9 uur stonden alle leerlingen van De Huifkar en het OCR te wachten op de aankomst van Sint en zijn pieten. Er werd al vol enthousiasme gezongen en ja daar zagen we de eerste pieten aankomen waarna Sint op een rijtuig met paarden aankwam. 

Hij werd welkom geheten door juf Carola van het OCR en hij was heel blij om alle leerlingen weer te zien. Na buiten langs alle leerlingen te hebben gelopen en handjes te hebben geschut ging Sint naar binnen. Hier ontving hij in de gymzaal veel groepen van de Huifkar  een voor een  waarna zij natuurlijk allemaal een kadootje kregen. 

De bovenbouwgroepen 6,7/8 en 8 deden surprises maken welke allemaal heel erg geslaagd waren, Na het middaguur zwaaiden we Sint en de pieten gezamenlijk uit. We hebben weer een super gezellige Sint dag gehad met alle leerlingen. 

Hieronder een foto impressie van de geweldige Sintdag.

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X