Sinterklaas

Sinterklaas op De Huifkar

Ja,  gisteren was het weer 5 december en dat betekent altijd groot feest op De Huifkar.

Gelukkig konden we het dit jaar na 2 jaar weer helemaal op de gezellige manier doen met Sint en Pieten live op school aanwezig. 

Om 9.15 stonden alle leerlingen al verzameld voor op het plein samen met de OCR leerlingen uit ons gebouw geduldig te wachten op de goede Sint. 

Liedjes werden volop gezongen onder leiding van juf Carola  en alle kinderen waren enthousiast om Sint  weer te verwelkomen.

Eerst kwamen er al een paar pieten vrolijk het plein op met natuurlijk pepernoten.

En ja daar kwam eindelijk de Sint in een zijspanfiets het plein op gereden door Jeroen.

Wat was Sint blij alle kinderen weer te zien. Na een paar rondjes op het plein stapte hij uit om welkom te worden geheten door directeur Hilke van het OCR.  Hierna deed Sint en de Pieten een rondje lopend op het plein om de leerlingen allemaal even te begroeten.

Daarna ging Sint naar binnen en ook alle groepen naar hun  lokaal. 

Daarna zijn de groepen op bezoek gegaan in de sporthal bij Sint en kregen de leerlingen een kadootje en er werd  natuurlijk volop genoten van alle lekkernijen op deze vrolijke dag.  De bovenbouwgroepen deden surprise in hun klas. Deze waren ook allemaal heel geslaagd.

Alle leerlingen hebben  een heerlijke feestdag gehad en we zijn blij dat Sint en de Pieten dit jaar weer gewoon op school mochten zijn. 

Sint het was weer geweldig en tot volgend jaar.

Hieronder een foto- impressie van de dag. 

 

 

 

 

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X