5 december Sinterklaas

Op maandag 5 december was het weer zover. Sinterklaas en maar liefst 4 zwarte pieten bezochten ons op school.  Van te voren was de ingang mooi aangekleed met 2 mooie balonnen poppen van Sint en Piet binnen was de hal mooi versierd en via een mooie ter beschikking gestelde geluidsinstallatie hadden we supermooie muziek tijdens de intocht van Sint en zijn pieten bij ons op school. Alle kinderen waren weer vol spanning.

Sint en de Pieten kwamen weer met paarden en de mooie koets bij ons op school aan. Na een hartelijke ontvangst van de leerlingen buiten deed Thijs een welkomstwoord in de hal waarna er uit volle borst door iedereen een aantal liedjes werd gezongen. De leerlingen hadden een mooi kado voor sint in de vorm van een boek vol werkjes. Hij was hier erg blij mee. Hierna gingen de leerlingen naar de groepen maar niet voordat Sint had beloofd bij alle groepen persoonlijk langs te komen met lekkers en natuurlijk voor iedereen een kadootje,  ook voor het team van de Huifkar had hij een heel mooi gedicht gemaakt en voor ieder een chocoladeletter.

Het was weer een hele geslaagde Sinterklaasviering op de Huifkar. Tot slot zwaaiden we met z’n allen Sint en de Pieten uit op het plein. Daag Sinterklaas tot volgend jaar!!!